© 2012 QueenAzzara.com Scandinavian Premium Fetish
läderfetisch, nylonfetisch, undergiven kille, fetischslav, slav, trampa på kuken




Alla nyheter kommer att finnas tillgänglig i medlemsdelen av siten.
Vi hade några viktiga nyheter här innan, men besökare
och medlemmarna var förvirrad av nyheter på 3 platser.

Så här kommer bara den viktigaste nyheten att stå.

Från och med nu kommer nyheter att vara tillgängliga under medlemsdelen.
Att bli medlem är gratis fram till december 2016. Vi har förlängt tiden.
Förutom nyheter inom medlemsdelen kommer vi också en del nyheter
om uppdateringar på www.QueenAzzara.net

Allt detta kommer att hjälpa oss eftersom både QueenAzzara själv
och hennes personal har en massa saker att göra med marknadsföring
och produktioner. Detta kommer att göra det en aning enklare
för oss att behålla fokus på webbutveckling.


Veckans nyhet!

________________________________

Azzara från QueenAzzara har startat chatt med
medlemmar via Skype, 2 ggr i veckan, tisdagar och tordagar klockan 16:00
(10 am New York, 23:00 Tokyo, 11:00 Buenos Aires, 01:00 Sydney, 22:00 Shanghai)
I början kommer det att bli endast textchatt, inget prat.
Detta kommer endast att bli tillgängligt för registrerade medlemmar.
Du kan lägga til mig på skype med följande skypenamn: queenazzara.members
och därefter skriva din mailadress som du registrerade medlemskapet med.
Den utgår jag ifrån för att checka om du är medlem och för att acceptera dig.

 

© 2012 - 2016 QueenAzzara.com Scandinavian Premium Fetisch. Allt material på denna webbplats är producerad av upphovsrättsinnehavarna och ägaren av webbplatsen.
Alla uppladdning med kompletta uppsättningar eller filmer till forum, BBS, bloggar och webbplatser utan vårt tillstånd kommer att betraktas som piratkopiering och
både rättsliga och andra åtgärder kommer att aktiveras. Vi rekommenderar starkt att besökare inte ens försöka piratrippa denna webbplats. Läs mer om det i vårt FORUM
All modeller på QueenAzzara.com är från 18 år och äldre och har fullt modellavtal och kontrakt i samstämmighet med 18 U.S.C. Section 2257
och i samstämmightet med lagar gällande inom EU , beträffande modeller för erotiska produktioner.